Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

3. Första dagen på Solvalla.

Av HästCraft - 26 augusti 2008 21:46

Fjärilar i magen har man ju hört men albatrosser i magen är rätt bekymmersamt..  Jag var helt övertygad om att Norton inte skulle vilja gå in i släpet, eftersom han skulle känna hur mitt hjärta slog.  Men han gick snällt  inga bekymmer. Ber dottern lasta in sig i brorsan gamla volvo kombi.

Here we go!! Mot Solvalla!


In genom Brommaplans rondellen med hästsläp är inget första hands val, men vi klarade det med glans.   Tar gamla vägen med alla väg bumpor för att slippa E18..  Stackats Norton skumpar runt där bakom..


Framme, lastar ur en lugn Norton, inga bekymmer.  In i stall 1 där står flera rutinerade "trav människor" , jag försöker se ut som om jag vet hel mycket om trav och så.  Min häst hjälpare  Jessica möter upp oss, skönt!!


Letar upp vart jag skall hitta nummer lappen man måste ha, hittar varken stället ellert mitt namn på listan, "typiskt, min vanliga otur, de har glömt mig, fast jag ringde in och anmälde mig.."  Men då lyckas synapserna vakna till och jag vrider på huvudet, där står vi, jag och Norton, nr 5. Bra nummer. Ytterst slipper trängas, trodde jag.


Tillbaka till stallet, borstar , fixar iordning honom. Leder ut han motden stora banan.  Den banan man har åkt förbi i 35 år. Satt upp på en rätt taggad häst. Smal men öronen frammåt och på helspänn. In på Solvallas stora bana, solen lyser, jag är nästan själv, bara ett sulky på andra långsidan. Norton tacktar in, jag ryser.  Det är en grym känsla!


Vi travar på efter ett varvs tacktande. Oj vad coolt!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se