Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

7. Tävlingskläder?!

Av HästCraft - 29 augusti 2008 22:56

Nu har vi fått våra tävlingsfärger godgända, röd m svart "band" på mitten. Men vart köper man en sån jacka?! Det skall vara svarta band på armarna oxå.. Hmm. Helst vill jag att det skall vara i tyg som inte har något luftmotstånd. Finns det? Och hjälmarn1 Varför är de inte utformade att minska luft motståndet? Och vita ridbrallor är ju bra.. För man gör sig ju rätt bra i ett par vita taita byxor.. Jag letar runt efter ett par lite snyggare, kollat på Asa Gårdsbutik, där har de mycket bra grejjer. Ägaren skulle hjälpa mig leta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se