Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

8. Vilken vacker dag!!

Av HästCraft - 31 augusti 2008 22:38

Började morgonen med att slå på en tappsko på ett fullblod, han var snäll.


Tog in Dina och Norton. Dina var något svullen på höger bak. Red en försiktig skritt sväng. Eftersom gårdagen hade bjudit på mycket pigga hästar, speciellt Dina som gnisslar tänder ocg drar upp överläppen som en bulldogg. När hon inte får springa. De fick springa på "900 meters" rakan. Vi lät Norton vinna över Dina som galoperade. Hon är inte så lätt att hålla då... Som en svart riddar häst som vägrar att ge sig, shit vilken vilja det bor i den gamla damen. Vi red upp för mastbacken i skritt, Norton kämpade på.

 Lät hästarna "jogga" på  i ett något lägre tempo.


Dagens ridtur avslutades i sommar hagen där Dolly, fjäll kossan, mötte oss. Ensam i hagen är inte så kul. Jessica gick med Dina , som var lite stel i bak.

Lämnade hästarna, gick och hämtade fyrhjulingen, åkte tillbaka till hagen, kollade igenom staketet, bpåde Norton och Dolly var mycket intresserade av fyrhjulingen, vars vagn fungerade som en enormt  bra  "kliare". När vi var klara satt vi kvar i hagen, hundarna kom oxå, och var bara glada över hur vacker dagen varit och hur fin kvällen blev. Imorgon är det Solvalla igen!!!!

 Coolt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se