Direktlänk till inlägg 26 september 2008

40. Äntligen fredag.

Av HästCraft - 26 september 2008 18:47

Då var det fredag igen, skönt.  Hästarna fick hö och mådde bra.


Valparna håller oss vakna 24-7. Men de är grymt söta. I natt vaknade jag 4,30 av att de var så hungriga. Gick up och halkade i bajs, det var inte ett förstahands val, slåäpte ut de stora hundarna som direkt drog i väg över nejden i jakten på en stackars räv. Med skall så hela Kungsberga hörde..


Ohps, kan man säga. Då kunde inte jag somna igen, så jag satte mig vid köksbordet och filosoferade ett tag. Strax efter 5 somnade jag, känndes som om huvudet knappt hann landa på kudden innan min mobil ilsket påminde mig om att det var dax att gå upp.. "Det är inte sant.." kände jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se