Direktlänk till inlägg 27 september 2008

42. Stor häst-Små barn.

Av HästCraft - 27 september 2008 19:00

Legon och Norton bar barn i alla olika storlekar, en del var rädda, men de allra flesta var glada och red flera gångar på de snälla hästarna. Vissa barn frågade om Lego var gammal, för han var ju så gråhårig. En del föräldrar blev helt förundrade att det gick att rida på travhästar och att de var så lugna och snälla. Så denna dag vidgade vi några vyer, kanske byggde vi även broar, eventuellt öppnade vi dörrar till ett hästintresse hos barnen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se