Alla inlägg under september 2008

Av HästCraft - 7 september 2008 22:07Snygga snygga Tvåan på väg mot nya äventyr.

ANNONS
Av HästCraft - 7 september 2008 21:55

Gav hästarna hö på morgon kulan. Norton och Tvåan ville verkligen gå ut, fick Mustang pellets  och HästCraft först. Gott. Ut till polarna i hagen.


Åkte till Mälarö Baskirer och slog på en tappsko, sedan till en annan tappsko, man kan säga tappsko söndag, eller fullblod har kanske de bästa hovvarna...  Norton skor satt på, Dina oxå. Skönt. Hämtade halm oxå.


Dottern med kompis red en sväng på Legolas, galopp på gårdsplanen. Lego ville hellre äta, men de fick till det till slut.  De red Lego till "Sommar hagen". Tvåan fick gå med mig och Jessica. Dolly blev så glad när hon fick sällskap, muade och mötte oss vid grinden. Kitty och Pia var i deras hemma hage.  Lego började direkt äta. Tvåan sprang runt och var bara så skit Snygg och jag blev helt varm om hjärtat.


Dina och Norton fick vi rida till Konsum hagen, som var full at gott gräs. Dina kändes lite stel. Norton var pigg. Solvalla i morgon. Min pappa skulle komma och titta. Han är delägare av Norton.  Vi får hoppas att vi lyckas i morgon.   ;)


God natt.  Vi har hundvalpar i vårat kök som låter mycket...

ANNONS
Av HästCraft - 6 september 2008 22:28

Haft Norton ett tag nu, han känns mycket mera taggad nu, mera motiverad. Tuggar inte på inredningen i stallet. Bossar med de andra hästarna i hagen, kjelar med Dina och han gnäggade till mig imorse när jag ropade, vilken kärlek!!  Mycket pigg vid ridning, angelägen om att springa. Tycker om att vandra i skogen.

Av HästCraft - 6 september 2008 22:22

Dagen började rätt bra, klar och hög luft. Skodde en New forest, gick bra.


Skulle rida med Jessica sedan, men regnet började  ösa ner sedan slutade det inte. Tog in Norton vid 19 tiden, han fick Mustang pellets m protein, havre kross och HästCraft. Och hö.  Gick ut till han vid 21, då sov han så gott. Tog in Tvåan oxå så Norton fick lite sällskap. Båda fick lite mera att tugga på.  Blöt häst. Lego och Dina fick vara kvar ute, fick hö.


Ska byta hage i morgon, bakom Konsum, där har det växt en del. Dit kommer oxå  Kitty och Pia. Trevligt!!

Av HästCraft - 5 september 2008 22:18

Lyckebos Lucky Look, eller Tvåan som han kallas, eftersom hans mamma kallas Ettan... Han föddes här på vår gård förra midsommardagen med en fjording till mamma och en friser till pappa, spännande blandning. Han är jätte mysig och snäll. Full av bus. Stutsat runt och skojjar med alla som kommer i hans väg. Gnäggar allt som oftast, följer med som en hund, grymt nyfikern på allt, måste smaka på allt, titta nära på de mesta. Har  testat träns och haft sadel på sig. Gäspade då...

Av HästCraft - 5 september 2008 22:08

Denna kväll rider Jessica en sväng på Norton, han är glad, stigbyglarna är korta och Jessica taggad.

Av HästCraft - 5 september 2008 21:59

Låt mig presentera Legolas, Shetlandsponny, född -91. Nortons lekkamrat


Lite för smart för att låta sig enkelt mästras av mindre människor, lägger sig ner när det inte passar. Men han har nu fått HästCraft så han är super pigg. Vi fick dra ner på det, dottern kunde inte hålla han... Halv portion HästCraft till Legolas numera.

Av HästCraft - 3 september 2008 21:20

Tog in alla hästar för det ösregnade så himla dant. Fick mat, korn kross, havre Mustangs pellets och HästCraft. Sen kom solen och "alla" ville verkligen gå ut, en kompis tog Lego jag tog Norton och Tvåan. De sprang till hagen.  Fick hö där.


Hämtade hem Dina från sommarhagen. Stor glädje när hästarna återsåg varandra, Tvåans obesvarade kärlek rann över.


Lös longerade Norton i corallen. Gick bra, han fattade på en gång. Sprang bättre i "rätt" varv, bakvar var lite pyssligare.. Lerig och ny rullad ialla fall. Härligt!!  Jessica red Dina, i hagen medans. Alla hästar får vara ute i natt i hemma hagen.  Vinter pälsen börjar smyga sig fram på Lego och Tvåan.


Hästarna står vid staketet och tittar uppoffrande mot altanen, vill ha äpplen..  De fick plommon, nöjda ett tag...


God Natt   ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se