Direktlänk till inlägg 1 oktober 2008

50. Kväll på ett regnigt Solvalla

Av HästCraft - 1 oktober 2008 21:40

Åkte till Solvalla direkt efter jobbet, skulle få gå den rundvandring som ingick i Montélicens kursen. Coolt. Började i inskrivningen, där man väger sig och där man blåser om man inmundigat alkoholhaltiga drycker.


Efter det gick vi till "jour-hovslagaren", såg ut som ett garage med dubbla portar i bägge ändarna. Fick följa med ut till defilerings-volten, kolla att alla vagnar hade det för dagen bestämda "stänk-skärme-tvånget". Regn. Min mobil ringde hela tiden, inte bra läge. Men en som varit och kollat på valparna tingade en.  Fredriks hästar smet vid 20:00, fick släppa in dom till Dina och Dolly i "sommar-hagen".  Vi begav oss till bunkern i mitten på banan, att gå in där i ett rum under marken där det inte vädrats sedan 1472, shit luktade inte glass och banan... Men coolt att de. Fick oxå åka med start bilen, hel häftigt att se hästarna springa m nosen så nära i full fart, vi kollade därefter voltstarten så den gick rätt till. Upp i tornet i mitten efter det. Sista "stationen" var överdommarnämden med Kacke i spetse, vilken utsikt!!! Mål kamera och alla andra "makapärer" imponerade, én mycket intressant afton. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se