Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

52. En regnig söndag, Kriteriet

Av HästCraft - 5 oktober 2008 21:54

Gick ut och skulle ge hästarna frukost, men shit vad det  var ruggigt ute, de ville verkligen gå in, så 3 blöta pojkar fick gå in i stallet och äta frukost och torka upp. Tog in Norton först. Nöjd blev han, sedan Tvåan och Lego. De fick massa mat, hö och HästCraft. Fick stå inne hela dagen när vi åkte i regnet till Solvalla. Ingen höjdare att kolla på tävlingar i ösregn, mötte Jenny, Travtränare, gav henne 25 liter HästCraft i en stor dunk till henne själv och ytterligare 30 en liters dunkar som hon skulle sälja till kolleger som envist frågat " Vad har du gett dina hästar?".


Hennes ponny kom 3:a , roligt, Sänkt sin rekord tid med 1 sekund. Hon som inte ens var särskillt travsäker förrut.. Grattis!!


Åkte hem sedan, släppte ut tre mycket angelägna pojkar i hagen efter maten. Ut i den stjärn klara natten. Ingen ville tillbringa den istallet.. Fyllde på hö i ute huset. God Natt mina vänner. Tack Mickan och Jespan för en trivsam dag . Och tack Ander  för att du fixat så fint i sovrummet!!


Fredrik kom förbi och fick låna en hö-silage-bal. Kitty var ruggig och hungrig. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se