Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

54. Solig tisdag.

Av HästCraft - 7 oktober 2008 21:51

En solig och härlig dag, Norton halt..  Gallor på vänster fram, baksidan. Masserar och lindar. Vi går en prommenad i solskenet i maklig tackt och äter gräs, lyssnar på fåglarna och små pratar, mest jag kanske.. Norton lyssnar snällt på mitt lågmälda pladder, med öronen spelande åt mitt håll. Vi har en himla mysig dag. Stannar och begrundar livet som stillsamt flyter förbil. Hälsar på västertorps kossor, då kommer Mirre ut, vi hälsar och samtaler ett tag, Norton äter gräs.


 Skor Kitty oxå, det gick bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se