Direktlänk till inlägg 9 oktober 2008

56. Rida i mörkret.

Av HästCraft - 9 oktober 2008 22:02

På vägen hem så ringer min trevliga granne Fredrik och meddelar att han och hans dotter skall rida i ridhuset, det stora gråa, rakt ner från konsum. Vill jag oxå komma dit?  Visst det vore kalas kul. Skyndar mig satan när jag kommit hem, äter tom kina maten från i måndags, inte så gott...


Kollar Norton, tyckes helt okej idag, borstar av all lera som han rullat i denna dag. Letar upp massa reflexer, sadler och rider i väg, klockan är nu 18:00. Fortfarande ljust, ringer Fredrik, inget svar. Rider igenom skogen, trivsamt. Norton går ner i diket m vatten.Duktig Väl ute på grusvägen hör jag Fredrik och Eller komma bakom mig, bra.  Vi går mot ridhuset, in. Oj vad fint!!  Jag tränar på böjt spår i båda hållen, hjälper Ellen lite m Kitty. Rider Kitty ett tag.  Vi ökar på diagonalen, ingen markering på benet!!  Kalas.


När vi ridit klart är det tok mörkt ute. Norton gillar inte det, man ser knappt handen framför sig, som tur var hade de andra pannalampor, så vi rider i sakta mak hemmåt. Skiljs åt vid Östertorpsvägen, jag kliver av, leder Norton sista bilen. Så mörkt, går bra. Vi hittar hem. Han får massa mat, HästCraft och jag borstar av han. Sedan ut i hagen till polarna, härligt med hö oxå. Dolly råmar välkomnande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se