Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

57. Söndags tur i skogen.

Av HästCraft - 12 oktober 2008 22:11

I dag var det Pollux hopptävling på Kungsberga ridskola. Mickan skulle hoppa favvorit hästen Fantazi.  Mickan föll frammåt på hinder 3, slog sig lite, men vågade sig upp igen, jag sprang med lite, men Mickan klarade nu banan utan större bekymmer, Duktigt och snyggt jobbat Mickan och Fantazi!!


 Legolas fick oxå komma till undsättning då en stackars flicka blivit utan häst. Det klarade han med bravur, en felfri runda!!  Men aplåder är inte härligt.


Vi åkte hem, måste åka till Fyrhjuling.se för att hämta kornkross jag köpt, tar även med en Bomfri Barefoot Arizona, tar bort knoppen och sätter in ett "framvalv" utan knopp.Funkar fint. Levererar en Cheyenne till grannen. Han blev super nöjd, roligt.


Hem fikar, åt fil. Jespan har under tiden borstat av två hästar som var så leriga att det ligger drivor med dam på stall golvet, härligt..  Sadlar på Dina och Norton. Sitter upp. Oj vilken KÄRLEK, en bomfri sadel!!  Shit jag sitter som gjuten, allt är härligt!!  Känns kalas i höfterna oxå, skönt. Off we go!!  Mot Fredrik, tränar lite trail i deras hage, Ellen hoppar Kitty i hög fart. Vi rider en sväng denna härliga höst dag och jag undrar varför jag väntat med att lägga på Norden denna bomfria sadel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se