Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

58. Norton travar orent.

Av HästCraft - 13 oktober 2008 22:04

Fixar och trixar m Norton. Lastar på allt känns helt okej.


Hämtar Mickan, Min mamma är med som assistent då Jespan var sen pga skolan. Mamma skötte sig fint!!  Norton var så snäll sade hon, Mickan mockade och borstade. Han fick äpplen och allt var fint. Sadlade m den bomfria sadeln, oj vad skön, Vilken skillnad!!!


Ut och värmde, känndes bra. Sadeln funkade super bra, Barefoot Bomfri.


In fick bra spår, 10, 9:an sytruken. Fick tips och råd av 8:an i sulky. Gick as bra att volta denna dag!!  Duktiga duktiga Norton.  Känndes lite stum i fram..


Bra start, känns som om något är inte bra.. Travar vidare, lungt. Men Norton vill springa. Känns lite halt, vi lunkar i mål.  Tar in han, spolar kalla vatten på höger fram länge länge. Troligen ytliga senan som pajjat. Rådfrågar Rolle och Mattis, de råder vila och kylomslag.  Vi kyler, lånar linnemens, stackar lilla killen. Staplar in i boxen igen. Mickan leder.


Shit, lång konvalecens=Ingen häst...  Frågar runt om någon har en starthäst att låna ut. Kollar m Kacke om han har några tips. "Kolla m Lena m Tappinella", säger han. Jag letar efter Lena, ingen tur... Vi lastar in grejjerna. Då kommer Lena in i stallet, är det du som är Marie, jopp säger jag. Ville du låna häst?  Super gärna säger jag, Då så, då kommer jag med Tapinella som du kan låna.  Vilken glädje!!!  Tack. Gload i hågen åker vi hem m Norton. Så han får vila i lugn och ro, Skönt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se