Direktlänk till inlägg 14 oktober 2008

59. Rolle tipsar

Av HästCraft - 14 oktober 2008 12:40

Känner en svullnad på Nortons ytliga böjsena och gallor en bit ner. Haltar markant.  Lämnar barn och åter och handlar Kyl gele och en anna gyl-linnement enligt Rolles instruktioner. Manasses ägare och trav-granne, tillika mentor..     Smetar in dett på Nortons ben, masserar den. Ökar dosen HästCraft i vattnet för att få bort inflamationen/skadan  i leden.


Jessika red Dina som var galet pigg. Hade fått lite kraft foder i går.. Utan havre.. Inte roligt. Den nya kornkrossen innehåller mera näring än den vi köpt hos Spannfood. Hon får oxå mindr HästCraft nu eftersom hon blir så grymt på när hon får det. Norton blir inte lika galen, bara mera frammåt. Dina blir frammåt, bakåt , hitåt och ditåt. Om man inte låter henne springa, vilket inte alltid passar sig..  Mickan red på Kungeberga ridskola, gick hel bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se