Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

62. Lördag.

Av HästCraft - 18 oktober 2008 12:52

Vaknade 09:50 skulle vara hos Maja och sko om en häst som blivit skodd helt galet, inte av mig. Som hade jätte ont och kunde inte gå.. 


Gav hästarna mat, hundarna mat, åt frukost, gav hönsen mat, hjälpte Mickan, drack kaffe . Allt nästan samtidigt.  Åkte till Maja , lite sen. Maja glad ändå, skönt.


Tog av skon och alla sex sömmarna var spikade innanför vita randen, i sulan, inte konstigt att hon hade haft ont. Stackar. Men hon stod så still och fint. Bra häst.  Breddade skon och slog i 2 söm på vardera sidan så hovven fick "vila" lite.  Ska hit på tisdag fm och sko en annan , då slår jag i resten. ;-)     Åker till fritids för att deltaga i städagen, kul...  Men det var så gott som klara när jag och Mickan kommer dig, skönt.  På vägen hem ringer Fredrik och frågar om jag kah sko Pia klart. Det kan jag. Släpper av Mickan hemma och åket till Fredrik. Skor Pia bak, hon har grymt konstig form på sina fötter...  En var rätt trasig oxå.   Vi får se om de sitter... Jag fick västerbotten paj som Fredrik gjort, Hedins Catering!!  Det var så super gott. Skulle kunna leva på hans paj.  Han är en bra granne och en trivsam kompis, Tack Fredrik!!


Jespan red Dina m Gitte och hennes islänningar, jag var trött i benen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se