Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

65. Tappinella

Av HästCraft - 20 oktober 2008 13:06

Mot Solvalla utan Norton känndes lite konstigt. Han tittade långt efter oss, "Får inte jag följa med?" 


Tapinella stor i box redan istallet, gick in och hälsede, ser fin ut, snäll, ett sto..  Men helt okej. Tydligen stökig att volta med, Hoppar och stegrar, vi får väl se hur det går, får hålla i mig...


Ägaren Lena hjälpte mig att fixa i ordning henne. Gick bra. Gick ut, lätt stissig. Som Dina på Mustang foder. Pigg. Super känslig för hjälperna, Testar lite,men det gick bra.   Vi värmde, när hon väl startat att trava så är hon trav säker, hoppar lite i starten.  Trivsam häst.


In istallet, teori, fick spår 8, leda andra volten. Det löser vi!!


Ut i god tid, skall starta första loppet.   Coolt.  Första starten hoppasr hon, jag lugnar ner henne. Andra starten går bra, lugn start, hon lyssnar mycket på rösten. Tredje starten oxå bra. Samlat och fint. Nu går loppet, lite högre fart, vi vill ju hänka med!!  Tapinella sköter sig, vi hänger med, ingen galopp.   Men vi är helt inspärrade av vagnar. Den som ligger bakom kommer lite efter, vi svänger ut. Går om. En annan monté häst kommer  bakom i ytterspår med världens fart, springer satan!!  men han stannar till just innan utgången, han är kanske klar nu. Då sprinegr vi om, Tapinella ökar, vagnarna kommer men då ökar hon ännu mera. Vi kommer i mål just före de andra på tiden 1,23. Nöjda och glada.  Ägaren nöjd och glad. Skönt. Tar in henne och spolar av. Vilken bra häst.    Jag fick låna henne de andra gångerna oxå. Tackar!!!  Vi köpte kina mat påvägen hem. Mickan sjöng fint för oss alla.

http://www.travsport.se/shestinfo?kommando=hestResultat&hestId=483539  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se