Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

6. Skogsprommenad

Av HästCraft - 21 oktober 2008 20:33

Lindade benet på Norton, tog in Lego . Vi skulle gå till hoppskogen, Jespan selade på Lego, tömkörning över hinder låg på scemat i dag. Regnet öser ner när vi beger oss mot skogen. Norton spetsar öronen, kul att komma ut lite. Jespan sprang efter Lego som hoppade alla hinder med en enkelhet som kunde tillskrivas Hugo Simon och hanas fantastiska hästar på 80-talet. Norton och jag stod och tittade kunnigt på, ser bra ut. Vi byggde högre hinder, Norton vandrade efter mig när jag bar grenar runt i skogen. Lego hoppade med sina små öron frammåt. Jobbigt men roligt.


Hem och morotsgubben kom m massa morötter, gott!!!


Äkte med Mickan till ridskolan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se