Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

68. Kacke fore PRESIDENT

Av HästCraft - 22 oktober 2008 20:50

Sitter på lunch restaurangen m arbets kolleger, äter en god sushi. Talar i mobilen, ser att det är någon från Solvalla som ringër... Kan inte lägga på det samtalet jag....  Men när jag lagt på så ringer samma nummer igen. "Hallå". "Hej det är Kacke från Solvalla, vi talade ju om att du ville gå parallellt med någon proffs monté ryttare." "Jaa", svarar jag. "Nu har jag kollat upp ett monté lopp på söndag och talat med en bra ryttare om du får gå med, så jag sänder dig ett programm." "Tack, fasen vad vänligt!"


Vi avslutar samtalet och jag känner, shit vilken vänlig  människa!!!

TACK TACK TACK TACK TACK


Samtal m skolan efter jobbet.. Det gick bra för första gången på  sju år. Marcus är en riktig kämpe, trots sin dyslexi. Från massa IG till G och VG. STORT, GRYMT STORT. Mitt hjärta bubblar av kärlek till min karamell till son.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se