Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

71. Zelda Probell

Av HästCraft - 26 oktober 2008 22:07

 Talade m Jenny med Absolut Spender på vägen in till Solvalla denna regniga söndag. Hon var så glad, på tre dagar hade sju av hennes hästar vunnit. Och det svarta  stoet, Zelda Probell,  som hon skulle ha sålt, sprang riktigt bra!! Roligt när det går fint. Jennys hästar får HästCraft.  Se nedan:


"travnet.se tisdag 14 okt 2008 21:36

När norska Momarken arrangerade trav på tisdagskvällen blev det stora svenska framgångar.

Det började med att Anna Rönning skrällde med Zelda Probell i kvällens första lopp. De vann på 1.17,6a/1640 meter och belönades med 10.000 norska kronor. Zelda Probell tränas av Jenny Eriksson på Färjestad.

Dubbla lopp för Ozzy

Jenny Eriksson fick även en andra tränarseger när Emma Rattfält körde Ozzy Osbourne till seger i kvällens sjunde lopp och tog årets femte seger och belönades med 14.000 norska kronor när han vann på 1.16,6a/2140 meter

Hästarna i sjunde loppet möttes även i ett montélopp i sista loppet för kvällen och få lyckades Emma Rattfält att rida in Ozzy Osbourne till en tredjeplats och belönades med ytterligare 4.000 norska kronor."
http://www.momarken.no/Sport/Resultater-Travbanen/?date=20081014  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se