Direktlänk till inlägg 1 november 2008

73. Super förkyld

Av HästCraft - 1 november 2008 22:24

Snorig och så. Men skor grannens vita ponny, gick bra han är rätt snäll. Men stel i sin  högra sida, kan inte ha höger fram mellan mina ben utan får ha det benet lång och i handen, lite pyssligt. Men gick bra till slut.  Jespan langade verktyg.


Åkte till Stenhamra för att hämta Mickan, En tjej från Norrtälje skulle kolla på Dolly. Vi får väl se.  Kollar lite om jag kan hitta en till Monté häst, yngre. Vi får väl se!    Fredrik kommer över m Kitty som tappat en sko fram, skor om båda fram som ser lite långa ut. Gick bra, super snäll häst!!Lyfter upp hovven utan stök, stå och sover medans jag skor. Jag förstår varför jag köpte henne!!  Vacker och trivsam=bra kombination!! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Gitte kommer med kaka!!  Allt är härligt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se