Direktlänk till inlägg 1 november 2008

74. Snille blixt.

Av HästCraft - 1 november 2008 22:30

Vid 23 rycket fick jag en snille blixt hur jag skulle slippa att lägga ut alla skor  för att hitta rätt stl när jag skulle sko. Tar på mig jacka, mössa och vantar och går ut den stjärnklara natten, Fixar om i stallet så jag kan stå inne och slå på städet, blev bra. Går in i min verkstad och bygger lådor med 6 stycken fack i, 2 stycken. Blev hel bra!!  Mickan hjälpte mig att sortera upp skorna på söndagen, tackar. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se