Direktlänk till inlägg 11 november 2008

79. Leriga häst fötter

Av HästCraft - 11 november 2008 01:31

Regnigt. Red en liten sväng runt Konsum, jag på Dina och Jespan på Norton. Gick bra. Lungt. Åkte till Törnby och skodde ett varmblodsvallack. Direkt till ridningen på Kungsberga Ridskola. Mickan red Fantazi, vilken lycka.   Gick bra, hon galopperade och fixade. Hem , lagade mat, åkte till Gittses stall, hjälpte till att ta in hästarna i 2 dm lera och bäck mörkt. Sveipur hade tramat av sin sko fram, men det var ingen fara. Drog av alla hans skor. Skodde neisto, vilken snäll farbror!   Tar Sveipurs fötter i morgon, klockan var 21:30 och jag är trött, behöver sova lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se