Direktlänk till inlägg 12 november 2008

80. Onsdagen bjuder på regn oxå..

Av HästCraft - 12 november 2008 01:32

Ger hästarna hö, morötter  och pellets. I leran. De gnäggar när jag kommer och plötsligt är morgonen inte lika mörk. Jag känner kärlek. Tvåan blåser mot mig, Dolly kommer och vill  oxå bli kliad, härligt. Dina , min vackra svarta dam, ser på mig med sina mörka kloka ögon. Norton styr och ställer, men på ett bra sätt. Lunget lägger sig när alla har hittat sina "vanliga" platser runt hö lådan, först Norton, sedan Dina, sedan Tvåan, sedan Dolly. Jag lämnar dem motvilligt för att åka till jobbet.  Skor Sveipur klart på kvällen. Jespan rider Dina på dagen och köper glass från Hemglass. Sundborn Punsh. Den är som kärlek på liten burk. Äter flera i rad när jag äntligen lägger mig i soffan efter att ha nattat Mickan som fyller 9 år på lördag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se