Direktlänk till inlägg 13 november 2008

84. Mörk torsdag afton.

Av HästCraft - 13 november 2008 07:11

 Red med Dina till Ridhuset, mötte Fredrik på vägen, han körde Pia och Ellen red Kitty. Mörkt och halt ute, Dina saknar broddar. Dumt.   Mörkt, bra med pannlampa och reflexer.Mickan och Anders kom till ridhuset , de red lite på Dina.tom Anders. De fick oxå köra Pia mellan koner, roligt. Mickan körde 800 kilo bruks-nordis själv, såg så coolt ut när lilla lilla Mickan styr och manuvrerar snälla snälla Pia.   Kitty hoppade lite, duktig. Dock obalancerad.  Dina mycket pigg. Gick bra i skritt och trav, men "tappar" sig i galoppen..  Känns lite tung.Vi hoppar lite, det tycker hon är grymt kul. Galoperar och hoppar fint högt över. Vi hoppar ett par språng ca 90 cm, duktig.  Sedan rider vi hem i mörkret. Rätt mysigt.  Dina får mustang musli, kornkross och HästCraft så klart vid hemkomst. Nöjd häst med täcke på denna natt. Nöjd "ägare".Helgen: Snöstorm: Hästarna och Dolly fick stå inne i natt, Dolly var så där nöjd, men lade sig ner sedan. Lungt. Fick hö att tugga på, med HästCraft på.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se