Direktlänk till inlägg 24 november 2008

85. Teori provet.

Av HästCraft - 24 november 2008 07:12

I dag på dagen hittade jag ett helt häfte med 80 frågor som jag inte sett innan... SHIT!!  jespan hjälper mig att plugga satan!!  Vilken knixig vokabulär, jag förstår knappt orden ens. Vi slår på internet, söker svar i alla häften.  Äter lunch med Carina på Fincan i Svartsjö, rätt gott. Skönt med ett brejk.Pluggar vidare vid hemkomst. Dusch i nya duschen, skönt. Tack Anders.  Vaknar till och känner mig laddad. Tar en kopp kaffe. Åker mot Solbacken för att plocka upp Mickan. Det snöar stora flingor, vackert.  Men halt, vi kör försiktigt. Norton hemma. Kanske tur. Rolle och Manasse kommer in. Henrik vill köra, snäll Morfar.Samlas i Blå Stugan, vi får info ,de som skall springa , går och gör iordning sina hästar. Jag pluggar på frågorna, Jespan och Mickan läser för mig, TACK.När klockan är 18:45 går vi till ponny stallet, kollar lite, sedan vidare till "Tränar-caféet" där vi skall ha provvet.   Oj vad fint. 2 pennor på varje bord, tar en kaffe. Provvet delas ut. Många papper..  Vi får klartecken, vänder papprena och startar.   Känner igen en del frågor från de pappren jag läst på idag, vilken tur att vi hittade det!!!!!  Det känns bra, som om jag har lite koll ändå..  Klar i god tid, kollar igenom alla frågor. Volt-systemet är ju rätt knixigt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se