Direktlänk till inlägg 6 december 2008

88. Bra grannar!!

Av HästCraft - 6 december 2008 18:52

Fick köpa en gammal trav-sulky av min a grannar Rolle och Henke. Den behöver lite kärlek, men det har jag. Tvättade av den med högtrycken, lagade den och ersatte de delar som saknade. Skall måla om den när det blir lite varmare.  Svart och röd. som mina tävlingsfärger. Blir bra.


Testar att sela på Norton, som står så snällt och tålmodigt medans jag och Jespan selar på. Benet ser okej ut, masserar och lindar det.


Vi  kör försiktigt i väg. Norton tyckte att det var super kul. Markerar inget alls, skönt.  Det börjar regna men vi skrittar lungt i väg. Mot skanholmsrakan, Jag kör en bit, sedan kör Jespan, så jag kan kolla in Nortons ben när han travar lite lungt.  Ser bra ut!!  Kul!!


Hemmåt igen, mot ridskolan, Mickan skall rida.  Fantazi, så klart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se