Direktlänk till inlägg 31 december 2008

92. Nyårs tur.

Av HästCraft - 31 december 2008 22:53

Denna kalla vinter dag bestämde vi oss att köra och rida hem till Gitte för att ta varm glögg med god kaka i hennes trädgård. Det var Fredrik m Pia för vagn, Ellen på Kitty, Gitte m Neisti för vagn och Sveipur på släptåg, Dina  och Norton framför sulkyn.   Vi tog oss fram i maklig takt mot Ringnäs ner mot Gitte´s Casa. Där värmde vi oss m glöggen och Dina åt massa kaka. Gott!  Norton var duktig och pigg. Ökade farten på hemvägen, Dinas puls ökade markant.  Norton ville springa mera, men det fick han inte, vill inte att han skall gå sönder igen. Det blev en mycket mysig tur denna nyårsafton.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se