Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

93. Löshoppning.

Av HästCraft - 6 januari 2009 22:54

Skodde Gittes fina islänning Neisti, då frågade hon om vi var intresserade av att löshoppa nere på Östertorp på tisdagen.  Det vore kul sade jag.När tisdagen kom mötte Gitte upp oss , vi tog med Naala med Mickan på ryggen, Norton, utan någon på ryggen och gick i väg i mörkret, mot ridhuset. Väl framme byggde vi en bana, fixade avspärrningar. Det var 2 islänningar, 1 fullblod, 1 varmblod, 1 russ, en fin blandning  J. Islänningarna hoppade rätt fint, Sveipur tyckte mer om maten än om hindrena..  Naala hoppade hindren på ett imponerande sätt, med spetsade öron flög hon över hindrena så tom Mickan blev imponerad och mäkta stolt. ”Vilken vinnare, mamma!”  Carina försökte springa med Naala , hon var mycket angelägen om att få hoppa igen !  Norton testade en gång, han tycket det var rätt pyssligt men försökte i alla fall, svårt att få med alla benen över. Han blir nog ingen stjärna i hoppning..  Men han blir en bra westen häst i stället.Löshoppning var ialla fall mycket roligt!! 

 
ANNONS
 
Gitte

Gitte

6 februari 2009 23:03

Kul med löshoppning, det får vi göra om :-)

http://nissebus.boggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se