Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

94. Cortison..? Är det verkligen bra?!

Av HästCraft - 7 januari 2009 23:02

F.ö så var jag på s:t Görans och fick en kortison spruta rakt in i höft leden, as läskigt.  Hade inte drukigt HästCraft på ett par dagar innan för jag skulle känna ”skillnaden” , så jag hade rätt ont när jag kom till sjukan.  Fick följa med en trivsam sköterska, som presenterade sig som Elisabeth.  Fick lägga mig på britsen och samma läkare som jag tittat på röntgen plåtarna för ett par månader, kände igen mig, frågade lugnt hur jag mådde. Snäll läkare.  Fick injektionen, smärtsamt och kallt. Kände ingen skuillnad, mer än mera smärta i höften.  Det var väl inte riktigt som det var tänkt va?!  Åkte hem varsamt, gick ut. Anders eldade skräp när jag kom hem, Jespan hjälpte mig med hästarna. Hon och Mickan hade varit ute och ridit i det strålande vinter vädret, med matsäck. Mickan red Dina själv. Gick bra. Dina är så himla snäll och Mickan är så duktig. Ialla fall, igår onsdag kväll, kunde jag inte vänta längre på att kortisonet skulle verka, hade skit ont i höften, kunde knappt böja mig ner och ta på jodpursen.  Gick ut i boden och hämtade en dunk HästCraft, halsade i mig utspädd vätska.  Gick ut och gick med Dina och Tvåan.  En mysig promenad i månskenet. I dag fredag känns höften bättre; sammanfattning; Kortison funkade inte så bra på mig, HästCraft funkar bra på mig.  Dina blir tjockare och tjockare, är det någon i magen?1  Hon gillar inte när man tar i magen just vid virveln, tyckte att det var jobbigt att få skor på sig, lyfta på fötterna så länge kanske..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se