Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

96. En släng av dyslexi.

Av HästCraft - 11 januari 2009 23:17

För er stavningsfarcister så vill jag bara informera om att jag har vissa bekymmer med dyslexi, men jag är nöjd med det för jag ser det som en tillgång, man är mer kreativ, tänker i andra barnor, snabbar hjärna.  Men att gå i grundskolan, som min son gör är inte särskillt roligt om man har dyslexi och hans lärare saknar empati och har tydligen en egen släng av dyslexi, då de flesta inte haft förmågan att läsa skollagen, där står nämligen att alla barn/elever skall bli bedömda utefter sin egen förmåda, My ass!!!

 Tack Fouzi för att du finns.


”Om jag ska lyckas med att föra en människa mot en bestämt mål måste jag först finna henne där hon är, och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än han gör, men först och främst förstå det han förstår. Om jag inte kan det så hjälper inte det jag kan och vet. Vill jag ändå visa hur mycket jag kan, så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andre i stället för att hjälpa honom. All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa och därmed måste jag förstå att detta med att hjälpa är inte att härska utan att tjäna. Kan jag inte detta så kan jag inte  heller hjälpa någon.”   Sören Kierkegaard (1813-1855)  
 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se