Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

98. Massa halm att rulla sig i.

Av HästCraft - 12 januari 2009 22:24

Anders och Jespan var till Viggeby bonden och hämtade tre stora balar med halm härom dagen, oj vad mysigt hästarna tycket det va!!I dag när vi gått ett varv runt hagen, en inspektionrunda som hundarna var med på, så fick plötsligt hundarna fart, skulle valla hästar  tyckte dom!!  Naala blev hel skrav och sprang/hoppade rakt in i staketet.  Som tur var stannade hon utanför just, vill inte komma för långt från sin kalas kompis Tvåan.  Jespan fångade in henne med sin tröjja. Snäll häst. Jag sprang och hämtade  hammare och spik, så vi kunde laga. Trycker in Naala genom staketet, el tråden. Rädd men hoppade in till slut. Vi spikade långa gran slanor för att hindra Tvåan från at gå ut till andra sidan. I går morse mötte han mig med ett gnägg, på andra sidan staketet. Han följde snällt med in igen. Hyvens kille.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se