Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

101. Magsjuk...

Av HästCraft - 23 januari 2009 10:49

Hej igen. Jag har legat magsjuk, fasen vad det är äkligt...


Mustang fodret kostar mellan 180-230:- beror lite på vad du vill ha.  Har inget original hemma just nu.    Och alla kisse ungar är tingade, det gick ursinnigt fort, vips kan man säga. Mamman ligger bredvid mig just nu och kurrar och alla små kissarna ligger här och där ihoprullade och sover.  De skall ju inte flytta föränn 12 veckor.


Var just ute hos mina vänner hästarna, det känns som om det var flera dagar sedan jag såg dom, fast det bara är två.. Min mamma och sonen har gett dom mat och vatten medans jag kräktes, det var snällt. :-)) 


Nu är jag lite piggare, grannen ringde och frågade om jag kunde hjälpa henne med din gamla ponny som har fång-känningar, men jag gör det i morgon, om hon inte hittat någon annan. Stackars ponnyn.  Jag hann ialla fall sko om Norton i tisdags innan jag började spy. Det var bra, hovvarna hade fått växa på ett tag för att jag skulle kunna klippa bort de "fickor" som var. Och det blev hel bra, han fick rid häst skor på sig fram, och inga skor bak, tror det skall gå bra. Samma som Dina är skodd. Naala har inga skor, hon har så himla små hovvar, så jag vill nog inte riskera att slå i söm i dom om jag inte måsta. Tvåan har inga skor, men han har bra hovar, korta runda, "kall-blods" hovvar. Kan mnan säga.   F.ö så är det grymt skönt att vara själv hemma, det är inte helt vanligt... Kunna "andas" lite. 


Gör ny HästCraft ute i boden. Bra , för jag har varit dålig på att dricka det på ett tag, vad hände jo jag blev tok görkyld och just efter det fick jag mag influensa, det var ju perfekt eftersom jag går Travtränar kursen på Solvalla..  Läsa hemma mycket helt enkelt...  Kul. Men kursen är asa rolig!!!

www.solvalla.se  
ANNONS
 
Tessan

Tessan

26 januari 2009 11:39

Har hitta en kisse nu som jag ska och se på på Onsdag.Det är en jättesöt Main Coon hona. Finns länk till henne på min sida i inlägget "Provridnng". Ha en fin dag! Kramar från ett grått Åland

http://lantflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se