Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

102. Norton sätts igång.

Av HästCraft - 23 januari 2009 18:46

I dag känndes Norton helt okej, inga gallor, ingen svullnad, ingen värme.

Tog in han när de ätit upp sitt frukost hö. Tog av täcket, det är lite emot min filosofi att ha täcke på om det inte är riktigt rusk väder, men Norton har tappat en del muskler nu när han har stått och vilat så då får han ha det på sig. 


Ialla fall , han fick lite foder, jag borstade och fixade, sadlade på med den svarta Torsion sadeln, med tempur padden under, bra. Noron tycktes sugen på att gå ut en sväng, masserade hans dåliga ben, och masserade in arnika gel, lindade fram och vi gick ut i den kyliga luften. Han följer efter som en snäll labrador ut genom grinden, står nästan still när jag sitter upp. Vi vandrar i väg i maklig takt. Möter grannen Rolle, jag vinkar, han ler.  På nerfarten till Östertorp står en stor lastbil med en conteiner bakom sig. Asa läskig tycker Norton. Vi avaktar, blir passerade av en dam som är ute och motionerar sina stavar.  Last bilen åker till slut i väg, Norton trampar på. Vi passerar damen med stavarna. Rider i skritt en sväng på 1 timme, ner mot Karlskär. Han känns helt bra. En mysig tur i lugn och ro, skönt. Hemma igen, hoppar av , sadlar av medan Norton står snällt och väntar utanför sadelkammaren. In i stallet, täcke på , får Mustang Protein, kornkross och HästCraft och vatten. Äter i lugn och ro, jag flätar . Benet känns fortfarande helt bra, ingen värme ens. Eureka!!!


 De andra hästarna gnäggar åt oss. De får lunch då.  Norton får sedan gå upp till polarna i hagen. Möts av mera gnägg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se