Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

103. Back On Track.

Av HästCraft - 4 februari 2009 19:04

  Jag och en god vän var ute och gick med Norton och Naala, trivsamt. Kallt ute, Naala var pigg, ville äte upp min väns vantar. Norton gick och strosade lugnt bakom mig.Ät snöigt gräs. Satt på Tvåan 2 minuter , han åt. Borstade av allihopa. I dag var jag och sonen in till stan och köpte en mobil tfn till han för hans julklappspengar. Cool.  På vägen hem stannade vi till i Häst Butiken i Bromma, där beställde jag Back On Track  till Nortons framben, så får vi se vad det kan göra.   Köpte också ett foder med massa näring i till han, han tycket att det var så där gott.  Han vill helst inte ha blöt mat… Kinkig. Dina och Tvåan äter allt som kommer i deras väg, det är bra. Alla hästarna får frukost kraft tillsammans ute, utom lilla Naala, som får sitt separat, för hon inte skall få ont i sin lilla mage.  Sedan får Norton mera mat på eftermiddagen. Sin speciella. I vattnet får de HästCraft hela tiden.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se