Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

108,5 Diana Wottle.

Av HästCraft - 15 mars 2009 17:30

Red Dina en härlig tur i skogen. Denna svarta dam är så super full av energi och livslust att man kan inte låta bli att smittas av henne, när hon galopperar på sidan, angelägen att komma om vagnen som Kitty drar i skogen. Släppte på henne lite på Skanholmsrakan, vilken glädje!!  Ville ogärna stanna. Men när jag kom hem och satt av så stod hon så super snällt lös på gårdsplan medans jag lämnade sadel och träns.


Från tok yster till super soft på ett par sekunder. Från marken är hon så ursinnigt snäll, att barn, hundar, katter kan gå under, bakom, på henne och hon är bara still. Mitt vackra svarta sto. Det är kärlek. Från att inte ha kunnat komma i närheten av henne för ett par år sedan så möter hon mig i grinden när jag kommer in i hagen. Vad kan väga upp det i livet? Vad är större?    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se